De Forensische Zorgspecialisten

€ 4.108,00 - € 5.335,00

Teammanager financiële- en salarisadministratie

Teammanager financiële- en salarisadministratie
(32-36 uur)

“Hoe kunnen we met onze afdeling collega’s maximaal ondersteunen en gebruiken we nieuwe (technologische) ontwikkelingen om onze processen nog gestroomlijnder te laten verlopen?” Dat is de vraag waar jij je als teammanager financiele en salarisadministratie bij De Forensische Zorgspecialisten mee bezighoudt.

Als teammanager financiële en en salarisadministratie houd je je dagelijks bezig met de uitvoering van het financiële beleid van de Stichting. Samen met jouw inhoudelijke expertise en leiderschap lever je op deze manier een belangrijke bijdrage aan de forensische zorg. Dit doe je niet alleen, maar samen met een hecht en deskundig team. Je maakt deel uit van het Bedrijfsbureau. Ons team bestaat uit ruim 35 collega’s waaronder andere de financiële- en salarisadministratie deel van uitmaken. Expertise, stabiliteit èn humor kenmerken ons team.

"Wat mij aanspreekt aan het werken bij De Forensische Zorgspecialisten? Dat samenwerken vanzelfsprekend is, maar oeverloos overleggen niet. We zijn denkers èn doeners. Zo boeken we echt resultaat.” - Teammanager financiële- en salarisadministratie

Functie
Als teammanager financiële- en salarisadministratie ben je samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor de uitvoering van het financieel en fiscaal beleid van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat de verschillende werkprocessen op rolletjes lopen. Je gaat je onder andere bezighouden met:

  • Aansturen en coachen van teamleden. Samen verzorgen jullie onder andere de maandafsluiting en jaarstukken.
  • Proactief kansen identificeren en handen en voeten geven aan verbeteringen en innovatie wat betreft onze financiële- en salarisadministratie. Hiervoor zoek je actief de samenwerking met andere teams op. De Forensische Zorgspecialisten is ontwikkelingsgericht en staat open voor jouw voorstellen! 
  • Onze organisatie gaat vanaf 2025 over op AFAS. Je neemt het voortouw om de processen rondom AFAS verder te optimaliseren betrekt de organisatie hierin.

Wat bieden wij 
Werken in de forensische zorg vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op: 

  • Salaris tussen € 4.108,00 en € 5.335,00 bruto per maand (FWG 60). 
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren. 
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken en een thuiswerkvergoeding. 
  • Een werkplek vlak bij het centrum van Utrecht. 
  • Vind je het leuk om te sporten? Dan kun je gebruik maken van onze fitnessruimte en ons zwembad, of met collega’s voetballen, hardlopen of wandelen, Ook kun je je PADI behalen of je aanmelden voor stoelmassages. Uiteraard alleen als je daar zin in hebt! 

En dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier.

Profiel
Jij bent van nature resultaat- en klantgericht. Daarnaast ben je zowel communicatief als analytisch sterk. Jij weet een boodschap met tact over te brengen en weet ook in piekperiodes het overzicht bewaren. Verder:

  • Heb je een hbo- of wo-diploma en/of ervaring in een relevante richting.
  • Vind je het leuk om proactief aan de slag te gaan met veranderprocessen.
  • De voertaal binnen onze organisatie is Nederlands. Daarom vragen we van jou een goede beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en werken in de zorgsector. Nog niet zoveel ervaring hiermee, maar wèl heel gemotiveerd? Ook dan maken we graag met je kennis!

Organisatie 
Zeg je forensische psychiatrie, dan zeg je De Forensische Zorgspecialisten. Een zorginstelling waar patiënten en cliënten behandeling krijgen voor hun geestelijke problemen met als doel weer terug te keren in de maatschappij. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dfzs.nl

Interesse 
Neem contact op met Bart Jansen, Manager Bedrijfsbureau, bjansen@dfzs.nl, 0611352635 om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Je bent van harte welkom voor een kop koffie bij onze eigen koffiebranderij. Direct solliciteren op www.werkenbijdfzs.nl/vacatures kan natuurlijk ook!  

Goed om te weten: onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). 

Vacature delen via:

Regio:

  • Utrecht

Locatie:

Utrecht

Contactpersonen:

HR Front Office

tel.: 0302758223

Kantooradres:

Willem Dreeslaan 2 3515 GB Utrecht