De Waag

€ 4.785,00 - € 6.264,00

GZ-psycholoog (jeugd) | Orthopedagoog Generalist

GZ-psycholoog (jeugd) | Orthopedagoog Generalist
24-36 uur per week

Ben jij, net als ons team, ook zo nieuwsgierig naar de jongere achter het gedrag en durf je de uitdaging met vastgelopen gezinnen aan? Dan zijn we op zoek naar jou, om binnen ons multidisciplinaire team aan de slag te gaan in het forensische werkveld. Het probleemgedrag van onze cliënten staat vaak niet op zichzelf. We zoeken een gedreven, kundige en vooral ook enthousiaste collega, die samen met ons wil puzzelen op complexe casuïstiek en zich in wil zetten om jongeren en hun netwerk verder te helpen. We zien bij de Waag een verscheidenheid aan problematiek, zowel bij de jongere op het gebied van gedrag, middelenmisbruik, ontwikkeling, trauma als binnen het systeem. We geloven in een integrale aanpak op maat.

Energiek en betrokken, met een gezonde dosis humor, zo laat het team in Amsterdam zich het beste omschrijven. Ze bestaat uit beginnende en ervaren enthousiaste (gz-) psychologen en orthopedagogen, systeemtherapeuten en een psychiater die intensief binnen de zorglijn Jeugd met elkaar samenwerken, zowel binnen de poliklinische behandeling als binnen het outreachende aanbod FAST.

De Waag is onderdeel van de Forensische Zorgspecialisten, een organisatie die van oudsher gericht is op groei en innovatie. Binnen de stichting is een breed palet aan mogelijkheden om naast behandeling je kennis in te zetten op het gebied van diagnostiek, onderzoek, management, zorginnovatie en opleiding. Denk aan onderzoek doen naar of werken met specifieke technieken als Virtual Reality, biofeedback, maar ook ontwikkeling van nieuw zorgaanbod of deskundigheidsbevordering. We hechten veel waarde aan opleiding, zowel het verder ontwikkelen van je eigen kennis als het delen van je kennis met anderen (in opleiding).

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

  • Salaris tussen € 4.785,00 en € 6.264,00 bruto per maand (FWG 65).
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier.

Profiel
Naast je eigen caseload treed je op als regiebehandelaar in (complexe) casuïstiek en kun je opleidingstaken als werkbegeleiding of supervisie op je nemen. Je krijgt de mogelijkheid om je naast de directe cliëntenzorg in te zetten voor neventaken zoals het verder ontwikkelen van het behandelaanbod. Daarnaast horen wij graag jouw voorstellen met betrekking tot verbetering van de inhoud van kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling). Verder beschik je over:

  • Een afgeronde gz-opleiding of opleiding tot orthopedagoog generalist en een BIG-registratie.
  • Affiniteit en/of ervaring met de forensische doelgroep. Als het forensisch werken nieuw voor je is, zijn er verschillende interne opleidingen die jou de kennis geven die je nodig hebt voor het werk.
  • Ervaring met het verrichten van intakes, uitvoeren van risicotaxaties en opstellen van behandelplannen.

Organisatie
Zeg je forensische psychiatrie, dan zeg je De Forensische Zorgspecialisten. Daarmee bedoel je óók ons bedrijfsonderdeel de Waag. Het centrum voor ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg met 12 locaties in Nederland. Sinds 1992 behandelen we jongeren met gedragsproblemen en volwassenen met agressieproblemen, problemen rondom huiselijk geweld of seksueel overschrijdend gedrag. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl.

Interesse
Neem contact op met Ranoe Sewrattan, 06-15147460, rsewrattan@dewaagnederland.nl om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Direct solliciteren op www.werkenbijdfzs.nl/vacatures kan natuurlijk ook!

Goed om te weten: onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Vacature delen via:

Regio:

  • Noord-Holland

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Ans van Meeteren

Kantooradres: