De Waag

€ 4.785,00 - € 6.264,00

GZ-psycholoog Topzorg

GZ-psycholoog Topzorg
24-36 uur per week

Topzorg is gestart als behandeling voor de Top-600-jeugddelinquenten in Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een behandelmethodiek voor jongvolwassenen (17-23 jaar) met een hoog risico op recidive. Behandelingen vinden plaats binnen de omgeving en het systeem van de cliënt.
Je gaat werken met een complexe, diverse doelgroep, die soms om een lange adem vraagt en om de nodige creativiteit en flexibiliteit van de behandelaar. Het programma is gebaseerd op schematherapie, werkt outreachend, is actie- en systeemgericht en geeft de jongvolwassenen concrete tools in handen om tot verandering te komen. Als het je eenmaal lukt om een ingang bij deze jongeren te vinden, levert dat mooie resultaten op!

“Je hebt de tijd en ruimte om te kunnen doen wat nodig is met het team. Met topzorg kun je alle kanten op, letterlijk en figuurlijk. Ook de jongeren zijn regelmatig verrast dat het ook anders kan; met meer geduld, aandacht en flexibiliteit en vooral samen.” - behandelaar Topzorg, Amsterdam

Functie
Je bent Regiebehandelaar binnen het team Topzorg, waarbij je je eigen individuele caseload bedient met uiteenlopende complexe problematiek. Onderdeel van de behandeling is het uitvoeren van diagnostiek (waaronder risicotaxaties), voeren van systeemgesprekken en op indicatie. Daarnaast:

  • Werk je nauw samen met ketenpartners en collega’s van andere zorglijnen.
  • Krijg je de mogelijkheid je in te zetten voor bijvoorbeeld kwaliteitsborging, ontwikkeling en implementatie van behandelvormen.
  • Neem je deel aan het wekelijks multidisciplinair overleg met de psychiater, klinisch psycholoog, (gz-)psychologen en systeemtherapeuten.

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

  • Salaris tussen € 4.785,00 en € 6.264,00 bruto per maand (FWG 65).
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

En dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier.

Profiel
Naast je eigen caseload treed je op als regiebehandelaar in (complexe) casuïstiek en kun je opleidingstaken als werkbegeleiding of supervisie op je nemen. Je krijgt de mogelijkheid om je naast de directe cliëntenzorg in te zetten voor neventaken zoals het verder ontwikkelen van het behandelaanbod. Daarnaast horen wij graag jouw voorstellen met betrekking tot verbetering van de inhoud van kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling). Verder beschik je over:

  • Een afgeronde GZ-opleiding en een BIG-registratie.
  • Affiniteit en/of ervaring met de forensische doelgroep. Als het forensisch werken nieuw voor je is, zijn er verschillende interne opleidingen die jou de kennis geven die je nodig hebt voor het werk.
  • Ervaring met het verrichten van intakes, uitvoeren van risicotaxaties en opstellen van behandelplannen.

Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl.

Interesse
Neem contact op met Ranoe Sewrattan, zorglijn teamleider, 06-15147460, rsewrattan@dewaagnederland.nl om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Direct solliciteren op www.werkenbijdfzs.nl/vacatures kan natuurlijk ook!

Goed om te weten: onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Vacature delen via:

Regio:

  • Noord-Holland

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Ans van Meeteren

Kantooradres: