De Waag

€ 4.785,00 - € 6.264,00

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog
24-36 uur per week

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de mens achter het delict? En wil je een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving? Dan maken wij graag met jou kennis!

Voor de zorglijnen Agressie en Vermogen (A&V) en Huiselijk Geweld (HG) van de Waag Gouda zoeken wij een gz-psycholoog. Ons kleine team bestaat uit bevlogen en enthousiaste (gz-)psychologen, systeemtherapeuten en een psychiater die intensief met elkaar samenwerken. Er is veel ruimte voor inbreng van eigen expertise en voldoende vrijheid dit toe te passen in behandelingen.

Functie
Als gz-psycholoog ben je regiebehandelaar en heb je een actieve en sturende rol in de totstandkoming en de uitvoer van het behandelbeleid voor jouw cliënten. Je houdt hierbij rekening met de klachten van de cliënt, maar bent vooral in staat om behandelbeleid op te stellen gericht op het verminderen van de kans op (recidive van) grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast:

  • Voer je zelfstandig intakes, diagnostiek en behandelingen uit.
  • Neem je wekelijks deel aan multidisciplinaire besprekingen binnen het team.
  • Is er naast de directe cliëntenzorg de mogelijkheid je in te zetten voor neventaken, zoals het verder ontwikkelen van het behandelaanbod, of je te specialiseren in een specifiek aandachtsgebied en daarin actief te zijn als aandachtsfunctionaris.
  • Kun je naast je eigen caseload ook worden ingezet als regiebehandelaar.

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

  • Salaris tussen € 4.785,00 en € 6.264,00 bruto per maand (FWG 65).
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is er een mogelijk voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

En dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en een balansbudget? En op termijn wellicht zelfs de kans op toegang tot de opleiding tot klinisch psycholoog. Meer over ons werkgeverschap lees je hier.

Profiel
Je hebt humor en bent geduldig, verbindend, integer, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde gz-opleiding of opleiding tot orthopedagoog generalist en een BIG-registratie.
  • Ben je in staat om de mens achter het grensoverschrijdend gedrag te zien.
  • Kun je overstijgend kijken en denken, zowel behandelinhoudelijk als op beleidsniveau van het team en de vestiging.
  • Heb je ervaring met systemisch werken.

Gezien de teamsamenstelling gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke collega. Mannen zijn echter ook welkom om te solliciteren.

Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl.

Interesse
Neem contact op met Tessa van Hemert, Teamleider, 06-15964808, TvanHemert@dewaagnederland.nl om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Je bent welkom om een (dag)deel mee te lopen. Direct solliciteren op www.werkenbijdfzs.nl/vacatures kan natuurlijk ook!

Goed om te weten: onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Vacature delen via:

Regio:

  • Zuid-Holland

Locatie:

Gouda

Contactpersonen:

Ans van Meeteren

Kantooradres: