De Waag

€ 3.616,00 - € 6.264,00

Psycholoog | Systeemtherapeut

Psycholoog | Systeemtherapeut
24-36 uur per week

Bij de Waag werk je aan zorg voor veiligheid. Wij bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Door samen met de cliënt te onderzoeken welke hulpvraag er ligt en te kijken naar de risicofactoren en stoornis die een rol spelen bij het strafbare of grensoverschrijdende gedrag wordt de behandeling vormgegeven. Het doel is om middels onze behandelprogramma’s de kans op delictrecidive te verminderen en de veiligheid in de samenleving te vergroten.

Voor de zorglijnen Agressie en Vermogen (A&V) en Huiselijk Geweld (HG) van de Waag Gouda zoeken wij een nieuwe behandelaar om ons kleine team te ondersteunen. Ons team bestaat uit bevlogen en enthousiaste (gz-)psychologen, systeemtherapeuten en een psychiater die intensief met elkaar samenwerken.

Functie
Als behandelaar heb je je eigen individuele caseload binnen de zorglijnen HG en A&V. Hierbij voer je ook de risicotaxaties uit, bied je naast individuele behandeling en zo nodig partner relatietherapie. Daarnaast:

  • Voer je proces-, (systeem)diagnostiek en (systemische) interventies uit binnen de behandelingen vaak als onderdeel van de bredere behandeling.
  • Werk je in een multidisciplinair team waarbij je als behandelaar de kennis en het vermogen hebt om op metaniveau processen te evalueren en dit als kennisoverdracht mee te geven aan het team.

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

  • Salaris tussen € 3.616,00 en € 6.264,00 per maand (FWG 55-65).
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is er een mogelijk voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

En dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en een balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier.

Profiel
Je hebt een afgeronde opleiding als psycholoog of systeemtherapeut NVRG (met een hbo- of wo-vooropleiding). Daarnaast:

  • Heb je aantoonbare ervaring met het verrichten van intakes, opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van (systemische) behandelingen.
  • Ben je verbindend, integer en kun je de-escalerend optreden.
  • Heb je humor.
  • Houd je van aanpakken, kan je goed samenwerken en zoek je op tijd contact met het team als je persoonlijk of in een behandeling vastloopt.

Gezien de teamsamenstelling gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke collega. Mannen zijn echter ook welkom om te solliciteren.

Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl.

Interesse
Neem contact op met Tessa van Hemert, Teamleider, 06-15964808, TvanHemert@dewaagnederland.nl om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Je bent welkom om een (dag)deel mee te lopen. Direct solliciteren op www.werkenbijdfzs.nl/vacatures kan natuurlijk ook!

Goed om te weten: onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Vacature delen via:

Regio:

  • Zuid-Holland

Locatie:

Gouda

Contactpersonen:

Ans van Meeteren

Kantooradres: